Episcopul Devei

Decesul a survenit în timpul procedurilor de transfer al bolnavului la un elicopter care ar fi urmat să-l. Când va fi înmormântat episcopul Gurie decedat la ATI - Deva în urma infecţiei cu Sars-CoV-2.


Pin On Fede Ro

Potrrivit agenției de știri a Patriarhiei Române Basilica în urma îmbolnăvirii de Covid-19 Episcopul Devei și.

Episcopul Devei. Din nefericire s-a infectat şi a ajuns la spital într-o. Episcopul Gurie al Devei şi Hunedoarei care era infectat cu SARS-CoV-2 și care a murit joi era vaccinat anti-COVID a precizat joi seară purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române Vasile Bănescu. Preasfințitul Gurie Episcopul Devei și Hunedoarei infectat cu COVID-19 a murit.

Din cele mai noi informații se pare că episcopul Gurie își revine treptat el fiind ore bune și în zona în care a primit oxigen. Episcopul Devei. Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie Episcopul Devei şi al Hunedoarei luni 27 septembrie 2021 va avea loc la Deva manifestarea religios-culturală intitulată Zilele Artei Bizantine.

Episcopul este de asemenea infectat cu Covid 19. Și veștile nu sunt deloc bune. Sep 29 2021 noua sosea din statiunea montana parang a iscat un conflict intre autoritatile din petrosani si consiliul judetean hunedoara.

Membrul Bisericii Ortodoxe din România era grav bolnav de coronavirus. Preasfințitul Gurie Episcopul Devei și Hunedoarei este infectat cu COVID 19. El ar fi împlinit 53 de ani la finalul acestui an.

Agerpres 21102021 ora 1601. În ciuda eforturilor depuse de medici episcopul a murit la Deva în urma unui stop cardio-respirator. 1 day agoEpiscopul Devei şi Hunedoarei Gurie a încetat astăzi din viață.

S-au efectuat procedurile de resuscitare timp de 45 de minute. Parohia Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil VĂRMAGAProtopopiatul. Încă un membru BOR moare de.

Era internat în stare gravă cu COVID iar joi dimineață s-a încercat transferul acestuia la Târgu Mureș. Episcopul Devei şi Hunedoarei Preasfințitul Părinte Gurie Georgiu este internat la secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă SJU Deva fiind diagnosticat cu COVID-19 informează Agerpres. Înaltul prelat avea plămânii afectaţi în proporţie de 85.

Astăzi 29 septembrie 2021 Municipiul Cluj-Napoca a Pacientul a fost internat vineri iar de sâmbătă este la ati pe mască de oxigen. Preasfințitul Părinte Gurie episcopul Devei și Hunedoarei a murit joi. Preasfințitul Gurie Episcopul Devei și Hunedoarei infectat cu COVID-19 a murit.

A fost profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia titular al catedrei de Teologie Pastorală. Preotul se află internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Deva și în timp ce medicii fac eforturi uriașe ca să îl salveze un coleg al preasfințitului. Pacientul a fost internat vineri iar de sâmbătă este la ATI pe mască de oxigen.

Acesta era în stare gravă după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 i urma să fie transferat joi cu un elicopter la. El avea plămânii afectaţi în proporţie de 85 din cauza infecţiei cu virusul. În Duminica a 19-a după Pogorârea Sfântului Duh 3 octombrie 2021 cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie Episcopul Devei și al Hunedoarei Preasfințitul Părinte Nestor Hunedoreanul Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei a oficiat slujba binecuvântării de lucrări și sfințirii de pictură la biserica Sfântul Ierarh Nicolae din filia Bălata parohia.

Lista cu parohiile vacante din Episcopia Devei și Hunedoarei 1. Episcopul Devei şi Hunedoarei Preasfințitul Părinte Gurie Georgiu era internat la secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă SJU Deva fiind. 1 day agoA murit episcopul Gurie al Devei şi Hunedoarei.

Episcopul Devei și Hunedoarei era internat cu COVID-19 la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Deva încă din data de 8 octombrie. 1 day agoEpiscopul Devei şi Hunedoarei Gurie grav bolnav de COVID-19 a murit joi la Deva în urma unui stop cardio-respirator. Starea lui s-a agravat în ultimele.

Episcopul Devei şi Hunedoarei Gurie a murit la vârsta de 52 de ani la spitalul din Deva unde a fost internat după ce s-a infectat cu COVID informează Agerpres. Din păcate bolnavul nu a. Înaltul prelat a făcut stop cardio-respirator având plămânii afectați în proporție de 85 din pricina infecției cu SARS-CoV-2.

Părintele Gurie episcopul Devei și Hunedoarei a încetat din viață după ce în urmă cu 10 zile a fost internat la Spitalul de Urgență din Deva pe secția de terapie intensivă fiind bolnav de COVID scrie cronicavjro. Episcopul Devei şi Hunedoarei PS Gurie care era internat la Spitalul Judeţean din Deva cu COVID-19 a murit joi în urma unui stop cardio-respirator. A intrat în stop cardio-respirator.

Cu regret şi adâncă durere în suflet dar şi cu multă. Acesta era internat cu Covid la Spitalul Județean de Urgență din Deva de aproape două săptămâni. Gurie episcopul Devei şi Hunedoarei internat la ATI după ce s-a infectat cu Covid-19.

De vineri 8 octombrie a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva în urma unei infecţii cu Sars-CoV-2. Scris de Vlad Popa-Episcopul Devei și. Episcopul Devei şi Hunedoarei a murit.

1 day agoEpiscopul Devei și Hunedoarei Gurie care era grav bolnav de COVID-19 a murit joi la Deva. Evenimentul aflat la cea de-a XVII-a ediţie este organizat de Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva cu sprijinul Consiliului. 1 day agoEpiscopul Devei şi Hunedoarei Gurie grav bolnav de COVID-19 a murit joi la Deva în urma unui stop cardio-respirator înaltul prelat având plămânii afectaţi în proporţie de 85 din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2.


Părintele Zaharia Zaharou De La Mănăstirea Sf Ioan Botezătorul Din Tolleshunt Anglia Va Conferenţia Miercuri 3 Octombrie 20 Victorian Dress Deva Orthodox


Pentru Tinerii Care Au Reprezentat Patriarhia Alexandriei și A Intregii Africi La Ito 2018 Vizita In Romania S A Prelungit In Pelerinajul Efec Basilica Sports


Pin On Fede Ro


Pin On știri De Ultima Ora


Pin On Fede Ro


Pin On Romanian Orthodox Church


Pin On Fede Ro


Pin On Fede Ro

Previous
Next Post »