Diana Șoșoacă

De pe patul de spital acesta a dorit să le transmită oamenilor sentimentul pe care îl trăiește. Diana Șoșoacă și soțul ei au primit amenzi care însumează peste 10000 de euro fiind o campioană la amenzi după cum a afirmat atunci ministrul de Interne Lucian Bode.


De Ce A Dat O Mihai Gadea Afară Pe Diana șoșoacă Din Emisiune Ce I A Putut Zice Avocata De L A Scos Din Sărite Impact In 2021

Simion spune că în prezent nu este scopul său politic să ajungă preşedintele României.

Diana Șoșoacă. Vă depun plângere penală doamna Mahler. Diana Iovanovici Șoșoacă Romanian lawyer and politician. Susținătorii ei nu au fost scutiți de furia doamnei Șoșoacă acuzându-i că nu ies în stradă.

Az akciót a szenátor a Facebookján is közvetítette és többek között azt kiabálta hogy. Mai mult Andrei Caramitru ironizează susținerea de care se bucură Diana Şoşoacă în rândul unor înalte feţe bisericești. Diana Șoșoacă és az általa vezetett oltásellenes tüntetők egy csoportja a múlt hét végén megakadályozta az emberek bejutását a járványügyileg piros zónába sorolt településen megnyitott oltóközpontba.

Un nou spectacol grotesc marca Diana Șoșoacă s-a petrecut chiar în curtea Spitalului Marius Nasta din Capitală luni 18 octombrie. Vă depun plângere penală doamna Mahler. Diana Jones American singer-songwriter.

Evenimentele de la Răchiteni în urma cărora a fost blocat procesul de vaccinare nu au rămas nesancționate. Senatoarea i-a amenințat pe angajații spitalului cu plângeri penale vizând-o în mod direct și pe Beatrice Mahler. Diana Kovacheva Bulgarian lawyer and politician.

Senatoarea le-a reproșat că din cauza lor nu mai vede statuia lui Gheorghe Lazăr iar tinerii. Totuși senatoarea a afirmat că până la momentul alegerilor prezidențiale trebuie să ne unim pentru ca putea salva țara. Cea care s-a ocupat de acte a fost chiar senatoarea care a văzut imediat ceva ce nu i-a plăcut așa că a pus mâna pe telefon a intrat în direct pe Facebook și.

Senatoarea a agresat verbal mai mulți angajați ai spitalului între care și pe managerul unitații medicale dr. Şoşoacă a mers la clădirile în care funcţionează morga spitalului spunând că are de rezolvat o problemă legată de actele pentru un cunoscut decedat în spital. Inspectoratul de Poliție Iași la solicitarea RFI România a precizat că s-au luat măsuri cu privire la incidentul de la Răchițeni.

E spațiu public și aici se întâmplă crime. Diana Șoșoacă sancționată contravențional după scandalul de la centrul de vaccinare din Iași. Îi rog să nu se oprească până când cade Raed Arafat autorul moral al crimelor din pandemie și a lui Klaus Iohannis.

Diana is a feminine given name of Italian origin. Fostul consilier al lui Dan Barna spune că senatoarea independentă e posedată de diavol. Așa cum era de așteptat Diana Șoșoacă a fost încântată de susținera lui Mihai Trăstariu.

Inspectoratul Județean de Poliție Iași precizează în răspunsul transmis RFI România că senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată contravențional pentru încălcarea ordinii și liniștii publice dar și pentru încălcarea legii 55 din 2020 privind unele măsuri. Diana Șoșoacă a intrat luni dimineaţă în curtea Institutului Marius Nasta din București și a agresat verbal mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale între care şi managerul spitalului Beatrice Mahler. Iovanovici Șoșoacă is a former member of the Alliance for the Union of Romanians AUR and part of the Senate of Romania for the.

Diana Șoșoacă ameninţări fără precedent la morga Institutului Marius Nasta. Diana Șoșoacă - senator ex-AUR dezminte informația potrivit căreia s-ar fi vaccinat împotriva covid. Acesta a avut loc sâmbătă 4 septembrie.

Chemați Poliția vreau să depun plângere. VIDEO Diana Șoșoacă implicată într-un nou scandal. Vă mulțumesc din suflet.

Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial Bucharest Romania. Dacă dumneavoastră sunteți Superman eu sunt Xena prințesa războinică a spus Șoșoacă. Datorită presiunii străzii când peste 60000 de oameni au fost în Piața Victoriei a căzut guvernul Cîțu.

Andrei Caramitru a venit cu un mesaj extrem de acid al adresa Dianei Șoșoacă. Până la președinție aș vrea să ne unim cu toții să. Jandarmii au intervenit Preocupată până peste cap de adevăratele probleme ale țării așa cum mărturisește cu patos Diana Șoșoacă s-a luat la ceartă cu rockerii din Sibiu.

Îmi pare rău că nu m-am vaccinat Inevitabilul s-a produs astfel că un antivacinist din Zalău s-a infectat cu Covid-19. George Simion a afirmat că Diana Șoșoacă ar putea candida la alegerile prezidenţiale în 2024. Contul de YouTube al Senatului României suspendat din cauza.

Diana Iovanovici Șoșoacă born 13 November 1975 in Bucharest Romania is a Romanian lawyer and politicianShe gained notorious popularity in 2020 after she published several messages against COVID-19 restriction measures on social media sites such as Facebook. Se ascunde sub simbolurile Domnului să ia. Ea i-a acuzat că ar fi.

A szenátor aki még colt pártja a szélőséges Románok Egyesüléséért Szövetség AUR. Printre protestatari s-a aflat și senatoarea Diana Șoșoacă dar și fostul primar al Clujului Gheorghe Funar. Diana Körner German actress.

Cum arată bilanțul cazurilor noi în ultima zi a. Fără manifestațiile care s-au tot desfășurat cum a fost 29 martie ei au forțat PSD și AUR. Şoşoacă l-a atacat pe şeful.

Sunt crime împotriva umanității doamna Mahler. Imaginile au fost surprinse în această dimineață de senatoarea Diana Șoșoacă în morga celui mai important spital care tratează bolnavii de Covid. Politicianul susține că fosta membră AUR este încurajată să.

Asta mi s-a spus mie a declarat Diana Șoșoacă. Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei Tu o să fii noul preşedinte al României tu trebuie să fii acolo. Senatorul independent Diana Șoșoacă l-a atacat pe premierul Florin Cîțu în timpul dezbaterilor parlamentare de marţi asupra moțiunii de cenzură a PSD.

Diana translates to Artemis from Latin. Senatoarea s-a luat la ceartă cu rockerii din Sibiu. Diana Karazon Arab singer.

Diana Șoșoacă vrea să candideze la prezidențiale. Diana Iovanovici-Șoșoacă Senator - Pagina oficială de Facebook. Coronavirus în România duminică 17 octombrie 2021.

Diana King Jamaican singer. Aproximativ 100 de persoane au scandat lozinci naționaliste sâmbătă 20 septembrie în Piața Mare din Sibiu supărate că în fața muzeului s-a amplasat statuia lui Samuel von Brukenthal. De asemenea Diana Șoșoacă i-a transmis artistului că îl admiră.

A koronavírus-tagadó oltásellenességéről és a járványügyi intézkedések elleni tiltakozásairól hírhedt Diana Șoșoacă szenátor ismét magánszámot adott elő a parlamentben a Dacian Ciolo ș által javasolt USR-kormány beiktatásáról tartott bizalmi szavazáson. Imediat ce a ajuns senatoarea s-a luat la harță cu oricine i-a ieșit în cale. Tu o să fii noul președinte al României În cadrul unei emisiuni politice liderul Alianței pentru Unirea Românilor George Simion a vorbit despre alegerile prezidențiale din 2024 dezvăluind faptul că Diana Șoșoacă ar vrea să candideze la prezidențiale.

118437 likes 254466 talking about this. Șoșoacă a reușit să intre în curte motivând că are un apropiat decedat. Diana Șoșoacă senatoarea antivaccinistă care a apărut într-o fotografie alături de bărbat a avut o reacție bizară după ce a aflat ce i s-a întâmplat.

Diana Șoșoac ă trece prin momente dificile după ce și-a pierdut un prieten drag care a decedat la Spitalul Marius Nasta din București. Ea spune că nu va lua parte la ceea ce numește experiment și îi îndeamnă pe cei care o urmăresc să acționeze la fel.


Victor Ciutacu A Umilit O Pe Diana șoșoacă Senatoarea De La Aur Jignită In Ultimul Hal In 2021


Pin On Sănătate


Pin On In Politică


Video Miting De Susținere Pentru Avocata Iulia Medeleanu In Fața Sediului Diicot De La București Magazin Critic Fur Coat Coat Fashion


Diana șoșoacă Președintele Comisiei Pentru Abuzuri A Senatului Romaniei A Interpelat Prin Telefon Pe Florin Mațu Ministrul Ne Sănătății V Voic In 2021 Diana Social


Iliescu Dan Marcel Este Noul Rector Al Universității Ovidius Din Constanța Constanta Dan Marcel


Pin On Ultimele știri


Orban Guvernul Va Aproba Săptămana Viitoare Prelungirea Stării De Alertă Talk Show Talk Scenes


Pin On Revista Romania Culturala


Pin On Cleo


Pin Von Mariana Niscoveanu Auf Politicieni In 2021


Interviurile Lui Cristoiu 20 Decembrie Invitată Senatoarea Diana șoșoacă Diana Youtube Educație


O Jurnalistă De La Romania Tv A Izbucnit Pe Post In Direct Revolta


Senatoarea Diana Iovanovici șoșoacă Le A Stricat Feng Shui Ul Sclavilor Afiliați La Cnn Postul Campion La Fake News Magazin Critic In 2021


838629 1616423110 Jandarmii I Au Dat Senatoarei Sosoaca Trei Amenzi Totalizand 4500 De Lei In 2021 Diana Besties Idol


Video Senatoarea Diana Iovanovici șoșoacă Blocată Trei Zile Pe Facebook Pentru Că A Distribuit Un Articol De Pe Glasul Info Incoming Call Screenshot Incoming Call


Pin On Partidul Neamul Romanesc


Senatorul Diana șoșoacă A Blocat Activitatea Unui Centru De Vaccinare Din Județul Iași In 2021 Turquoise Necklace Turquoise Fashion


După Atacurile Impotriva Dianei Iovanovici șoșoacă Oamenii Ingroașă Randurile Partidului Neamul Romanesc In 2021 Coat Fur Coat Fashion

Previous
Next Post »